Logo

Poskytovatel služeb v oblasti správy budov a outsourcingu služeb AGEL Servis poskytuje, případně zastřešuje, služby v oblasti správy budov, logistiky a servisu zdravotní techniky společnostem v rámci skupiny AGEL

+420 582 400 000

O nás

Naši zaměstnanci podpořili těžce nemocné děti

1.12.2020

K adventu neodmyslitelně patří různé charitativní projekty. Proto se naši zaměstnanci rozhodli zapojit do sbírky, kdy zakoupením květiny vánoční hvězdy pomohou těžce nemocným dětem. Domů si odnesli nejen 155 červených květin, ale i úžasný pocit, že malým pacientům pomohli na cestě za zdravím. Neziskové organizaci Šance, která sbírku pořádá již 23 let, jsme tak předali téměř 14 tisíc korun.

Vánoční hvězda (Poinsettia) se v posledních letech stala symbolem nejkrásnějších svátků v roce a má přinášet lásku a klid do rodiny. Pro těžce nemocné děti se živá květina stala symbolem mnohem důležitějším, protože jim pomáhá na jejich cestě za zdravím.

Výtěžek sbírky bude věnován hematologicky, onkologicky a chronicky nemocným dětem a jejich rodinám na Dětské klinice Fakultní nemocnice Olomouc. Vybraná částka se využije na humanizaci oddělení, sociální pomoc rodinám, nákup výtvarného materiálu pro děti a na financování rekondičních pobytů pro malé pacienty po léčbě.

zpět na novinky

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: